1 kg
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
500 kg
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı
5 adet sivri
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5 diş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 tatlı kaşığı karabiber
3 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
Patlıcanlar alacalı soyulur, tuzlu suda bekletilir. Bu arada tavaya yağ konur ve ısınca et atılır, renk alacak kadar kavrulur. Sonra
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar sudan alınır ve kuşbaşı büyüklüğünde doğranır. Güveç kabına et.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iri doğranmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ince kıyılmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz ve karabiber eklenir ve karıştırılır. En son üzerine halka şeklinde doğranmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dizilir. Güvecin kapağı sıkıca kapatılır. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 60-70 dakika kadar pişirilir.