Kahriya tatlısı (mardin)
2 adet yufka
250 gr tuzsuz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 çorba kaşığı sıvıyağ
Şerbet için:
1 su bardağı şeker
1 su bardağı su
Önce şerbet kaynatılır ve soğumaya bırakılır. Yufkalar artı şeklinde kesilir. Ortasına [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konur, zarf gibi kapatılır. Teflon tavaya yağ konur. Isınınca tavada pembeleşene kadar kızartılır. Şerbete bırakılır 15 dakika sonra alınır ve servise sunulur.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |