Kışke (mardin)
MALZEME:
1 adet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kol,
1,5 su bardağı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
3 su bardağı buğday,
5 çorba kaşığı katıyağ,
su,
biber,
tuz.
Etle beraber, akşamdan ıslatılmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve buğdayı, arasıra köpüğünü alarak kaynatın. Et ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dağılınca eti kemiklerinden ayırıp, didikleyin. Etin suyuna didiklenmiş etleri ve tuzunu katıp kaynatın. Suyunu çekerse sıcak su ekleyin. Servis yaparken üzerine kızgın yağ gezdirin.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |