1 kg mersin balığı filetosu
ayçiçeği yağı ya da zeytinyağı
3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı
Peynir sosu:
200 gram ince kesilmiş kaşarpeyniri
2 çay kaşığı acısız kırmızıbiber
2 çay kaşığı hardal
4 çay kaşığı acılı sos
1 su bardağı maden suyu
Öncelikle
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soyu malzemelerini bir araya getirin;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eriyene kadar az ateşte karıştırarak pişirin. Mersin Balığı fletolarını küçük parçalara ayırın. Her iki tarafına da yağ sürün. Ekmek kıtılarına bulayın. 15 dakika ızgarada pişirin. Hazırladığınız
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sosu ile birlikte servis yapın.