500 gram orta yağlı kıyma
3 orta boy
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
4 orta boy
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 tane yeşil
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tuz
Biber
Arzuya göre kekik
1 demet maydanoz
Limon suyu
Yarım bardak ayçiçek yağı
Hamurun Malzemesi:
1 kilo un
Yarım bayat ekmek
Tuz, su
4 adet iri
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kıymayı tencereye
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve üstüne 1,5 su bardağı su
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Haşlayın ve arada bir karıştırın. Soğanları ince ince doğrayın ve kıymaya katıp beraber karıştırarak pişirin. Sıvı yağı, yeşil
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i, tuzu, baharatları da ilave edin ve karıştırın. Ocak üstü sacın içine döküp az daha kavurun ve sacın ortasını açın. Sacın ortası boş ve boş olan saca
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ufak ufak doğrayın ve tuzunu da
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bir kapak kapatın ve az pişirip söndürün. Diğer tarafta hamuru yoğurun (yumuşak olsun.) Ufak ufak yufkalar yapın. Teflon tavada yufkaları iki taraflı pişirin ve her bir yufkayı alıp sacdaki
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ve azda kıymadan içine koyup dürüm yapın. Soğanları da piyaz yapıp dürümün içine sararak ayranla beraber servis yapın.