1
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1.5 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
100 gr.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i
1 çorba kaşığı dolmalık
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çorba kaşığı kuş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü
1 tutam maydonoz
tuz
karabiber
sosu için:
2 diş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çorba k.salça
1 tatlı kaşığı un
Tencereye sıvıyağı alın. Önce
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları kavurun. Daha sonra üzerine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ini ekleyin. ardından pirinci ekleyip kavurun.Daha sonra kuşüzümünü de ekleyin. En son doğranmış maydanozları ve tuz,baharat ekleyip bu karışımı tavuğun içine doldurun. Tavuğun açık kalan kısmını iplik ve iğne ile dikerek kapatın. Tavuğu tencereye alın ve su ile haşlanmaya bırakın. Pişen tavuğu sudan çıkartıp fırın kabına alıp nar gibi kızarana kadar pişirin. Bu arada sosu için tencerede sıvıyağda
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve salçayı çevirin.İçine önce unu daha sonra haşlanmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları ekleyin. Tavuğun suyundan ilave ederek kıvamını ayarlayın. Fırından çıkan tavuğun dikişlerini aldıktan sonra üzerine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lu sosu dökerek sıcak servis yapın.