2-3 adet kurutulmuş kırmızı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
250 gr. kemikli et
3 bardak tarhana
1 çay bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
6-7 diş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1/4 margarin
Tuz
2-3 tane
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yapılışı:
Tarhanayı ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri soğuk suda ıslatarak bekletin.Tüm malzemeleri bir tencerenin içine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Tarhana,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kırmızı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kemikli eti veya kavurmayı bir tencerenin içinde iyice pişirin. Arzuya göre
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rendesi veya salça ekleyebilirsiniz. Börülceler iyice pişince dövülmüş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları da içine ekleyin. Bir taşım daha kaynatın. Tencereyi ateşten indirdikten sonra üstüne yağda kızdınlmış kırmızı toz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sosunu gezdirerek sıcak olarak servis yapın.