Nevşehir tava
Malzeme:
200 gram kuşbaşı et
3 adet [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5-6 adet sivri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
30 gram Bizim Margarin
3 diş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
tuz
karabiber
Domateslerin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın. Biberleri de istediğiniz şekilde doğrayın. Sarımsakları soyup kıyın. Margarin dışındaki tüm malzemeyi çukur bir kapta karıştırdıktan sonra ısıya dayanıklı çok derin olmayan büyük boy toprak güvece veya tepsiye yayın. Margarini ufak parçalar halinde kesip karışımın üzerine serpiştirin. Önceden ısıtılmış 150 dereceye ayarlı fırında 1,5-2 saat pişirin. Sıcak servis yapın.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |