Malzemeler:
8-10 adet gök
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (yeşil)
2-3 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
250 gram
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı et
1 adet orta boy
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 fincan bulgur
2 yemek kaşığı tereyağı
Yeteri kadar tuz karabiber kırmızı pul
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Üzeri için
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 su bardağı et suyu
Hazırlanışı:
Soğanı ince doğrayın. Tereyağında sarartın. Kuşbaşı etleri 15-20 dakika haşlayın. Haşlanan etleri
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]a ilave edin. Kabuğu çıkarıp kuşbaşı doğranmış kırmızı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ilave edin. Tepelerini alıp dörde bölünmüş yeşil
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] koyup karıştırın. Etin suyunda 2 su bardağı et suyu ilave edin. Kaynamaya bırakın. Domatesler yumuşamaya başlayınca bulgur, tuz, karabiber ve pul
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bulgurlar pişince ateşten alın. Servis yapılacakken
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzerine döküp servise sunun.