2 demet karalahana
100 gr kıyma
1 çorba kaşığı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası
2 çorba kaşığı sıvı yağ
3 orta boy kıyılmış kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Acı pul
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Karabiber
Tuz
1 çay bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Lahanaların sapları ayrı, yaprakları ayrı olarak ince ince kıyılır. Kaynayan suda önce saplar beş dakika, sonra yapraklar da eklenerek bir dakika daha haşlanır. Kaynayan suyu süzülür. Kenarda yağ ile
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar pembeleştirilip kıyma, salça ve baharatlar kavrulur. Süzülen lahanalar eklenerek iyice harmanlanır. Üzerine çıkacak kadar kaynar su koyulur, üzerine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] serpilip kısık ateşte pişmeye bırakılır.