Fasulye turşusu kavurması (ordu)
Malzemesi:
1 tabak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] turşusu
2 orta büyüklükte kuru [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
yağ
Yapılışı:
İnce kıyılmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. Üzerine önceden tuzu çıkarılmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] turşusu katılarak karıştırılır. Bir süre kavrulur.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |