Hoşkıran kavurması (ordu)
Malzemesi:
2 bağ hoşkıran
4 baş orta büyüklükte [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çorba kaşığı tereyağı
su
tuz
Yapılışı:
Hoşgıran ayıklanıp yıkanır. Kaynayan suyun içine atılarak haşlanır. Süzülerek doğranır. İyice doğranmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. İçine sıkılmış ve süzülmüş hoşgıran konularak sık sık karıştırılır.Pişince sıcak sıcak servis yapılır.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |