Malzemesi:
Un,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Karbonat
Tuz
1 kg kıyma
1 kg kuru soğa
Salça
Karabiber
Kırmızı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yapılışı:
Orta büyüklükte doğranan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıyma, salça, tuz, karabiber ve kırmızı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edilerek karıştırılır. Ekmek tahtası üzerinde sacın dolusu ince, ince açılan hamur saca yerleştirilir. Aralarına yağ ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sürülerek iki veya üç kat yerleştirilen yufkaların üzerine iç döşenir.Üzerine tekrar yağ ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sürülerek iki üç kat yerleştirilir. En üste yağ sürüldükten sonra bıçakla
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]va dilimi şeklinde kesilir. Üzerine diğer sac kapatılır. Altına odun yakılarak pişirilir.