Pazı tavası (sakarya - hemşin kültürü)
Pazı 4 Bağ
Soğan 3 Orta Boy
Sarımsak 5-6 Diş
Tereyağı/Zeytinyağı 2 Yemek Kaşığı
Tuz 2 Tatlı Kaşığı
Tavaya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar halka halka doğranır ve tereyağında kavrulur. Haşlanıp süzülen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar sıkılarak yağda kavrulmuş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]a ilave edilir. Ezilmiş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz konup 10-15 dakika kavrulur.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |