MALZEMESİ:
1 kg.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 'er çorba kaşığı katıyağ, un ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
yarımşar bardak su ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
tuz
karabiber.
Ispanağı yıkayıp, haşlayıp, ince ince kıyın ve tuz, karabiberini
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bir tencerede tereyağını hafifçe pembeleştirip, üstüne un konup kavurun. İçine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], su ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] katarak ağır ateşte pişirin. Gerektiğinde su ilave edin. Pirinçler pişince çorbanın içine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı ile çırpılmış yoğurdu yavaşça katın.