1 kg
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] böbreği
2 çorba kaşığı sıvıyağ
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adt iri kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet olgun
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tuz
Kekik
Böbrek ince ince doğranır, bir çorba kaşığı tereyağı ve sıvıyağda rengi dönene kadar kızartılır, diğer tarafta ince kıyılmış kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kalan bir çorba kaşığı tereyağında pembeleştirilir, üzerine rendelenmiş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz ve kekik eklenir, bir taşım pişirilir, kızarmış böbreğin üzerine dökülür, 10 dakika kadar birlikte pişirildikten sonra servise sunulur.