MALZEMESİ
4
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] budu,
4 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi,
1'er çorba kaşığı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası, kırmızı pul
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1/2
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]un suyu,
1 su bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu,
tuz.
Butlar, üzerini örtecek kadar tuzlu suda haşlayın. Ceviz,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i havanda iyice dövüp, salçayla beraber kısık ateşte biraz ısıtın. Ateşten alıp yoğurarak
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]in yağını iyice çıkartın ve ayırın. Ekmeği ufalayıp, üzerine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyunu ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içini ekleyin ve ezerek kıvamlı bir sos hazırlayın. Butları sosa batırın ve üzerine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağını gezdirin. Afiyet olsun.