Kitel (siirt)
Malzemeler:
Kıyma
Margarin
Soğan
K.biber
Maydonoz
Reyhan
Pirinç çok az
Köftelik bulgur
Hazırlanışı:
Önce [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları ve kıymayı margarin ekleyerek baharatlarla birlikte kavurun ve soğumaya bırakın gerekirse buzdolabaınıza [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıvama gelince bulguru açarak içine kavurduğunuz kıymayı doldurunuz ve şekil veriniz.Daha sonra suyla pişirerek servis ediniz.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |