çerkez pastası (sinop)
MALZEMELER:
1 su bardağı fırınlanmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu
5 bardağı su
Tuz
1-2 çorba kaşığı tereyağı.
HAZIRLANIŞI:
Suyu tencereye koyup kaynatın. Tuzunu ekleyin. Mısır ununu kaşık kaşık ekleyerek sürekli karıştrrın. Tüm [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ununu koyduktan sonra karıştırmaya devam edin. Koyulaşınca ateşten alın. Bir tabağa kubbe şeklinde koyup ortasını açın ve tereyağını koyup erimeye bırakın. Tabaktan kaşıkla alarak yiyin.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |