Malzemeler
6 adet kebaplık
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
750 gr orta yağlı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kıyması,
3 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
Biraz karabiber,
1 tatlı kaşığı tuz.
Hazırlanışı
Patlıcanlar yıkanır, üç parmak kalınlığında yuvarlak parçalara bölünür.
Et geniş bir kaba konur, tuz ve karabiber atılarak iyice yoğrulur.
Et, daha sonra orta büyüklükte bir tepsiye alınır, kenarından başlayarak bir
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biraz et konarak tepside iki veya üç sıra şeklinde dizilir.
Domatesler, ikiye bölünüp tepsinin ortasına yerleştirilir.
Tepsi fırında 30-35 dakika pişirilir.
Sıcak servis yapılır.
Not: Domates istenmediği takdirde tepsinin tamamı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve etle doldurulur.