Malzemeler:
4 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
5 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
yarım kilogram parça et,
3 yemek kaşığı margarin,
yarım çay kaşığı karabiber,
1 çay kaşığı tuz.
Yapılışı: Et ince ince doğranır. Patlıcanlar parmak kalınlığında halka şeklinde kesilir. Domatesler ikiye ayrılır. Et,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler, sacın üzerinde iki yüzü pembeleşineye dek pişirilir. Üzerine karabiber, tuz serpilir. Sacabasma yörede etsiz de yapılıyor. Patlıcan ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler halka halka doğranıp sacda közlenip, lavaşların üzerine
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eşliğinde konularak sevilerek tüketiliyor.