Malzeme:
2 adet siyah
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
4 adet kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çorba kaşığı pekmez
1 çorba kaşığı tahin
1 çorba kaşığı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu
1 tatlı kaşığı nar ekşisi
1 çorba kaşığı kuş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ü
1 çorba kaşığı Teremyağ
1 çay bardağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi
2 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
20 gram
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Siyah
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kuru
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve kuru eriği jülyen doğrayın. Yapışmaz yüzeyli tavaya Teremyağı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve yağ eriyince doğradıklarınızı ekleyin. Biraz kızarmaya başlayınca
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu ve biraz da su ekleyin. Pekmez, nar ekşisi ve tahin ilave edin. İki dakika kaynattıktan sonra suda beklettiğiniz kuş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ünü ilave edip karıştırın. Sıcak olarak tabağa alın. Üzerini
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], dondurma,
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi ile süsleyin. Çilek ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sos ile servis yapın.