Malhota (trabzon)
Malzemeler:
500 gram taze [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
50 gram [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi
3-4 diş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çay kaşığı kişniş
1 tatlı kaşığı kırmızı pul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yarım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yeteri kadar tuz
Hazırlanışı:
Fasulyeleri bol suda yıkayıp, ortadan ikiye kırın. Az tuz ilavesiyle haşlayın ve süzün. Ceviz içi, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kişniş, tuz ve kırmızı pul [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i havanda dövün. Elde ettiğiniz karışımı haşlanmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin üzerine döküp, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la beraber soğuk olarak servise sunun
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |