Trabzon kaymağı
MALZEMESİ:
1 bardak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu
100 gr. Trabzon tereyağı
150 gr. Trabzon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i
Su
Tuz.
Kızgın yağda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ununu pembeleşinceye kadar kavurun. Üzerine 1 bardak kaynar su ilave edip katılaşmaya başlayıncaya kadar pişirin ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i ilave ederek 5 dakika daha karıştırarak pişirin. Peynir tuzluysa tuz ilave etmeyin.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |