Malzeme: 500 gr.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 adet
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 fincan sıvı yağ
1 fincan un
Tuz
Yapılışı:
Balıkçınıza temizletmiş olduğunuz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri fileto yapıp iri parçalara bölünüz. İyice yıkadıktan sonra tuzlayınız.
Tavada sıvı yağı kızdırınız ve balık parçalarını ilave edip her iki yüzünü 3
dakika kadar kızartınız.
Yumurtaları kırıp çırpınız ve tavadaki balıkların üzerine ilave edip
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar pişinceye kadar pişiriniz.
Sıcak servis yapınız.
Not: İstendiği taktirde tavada kızartılmış balık filetoları tavadan alınarak fırın tepsisine dizilir. Çırpılmış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar üzerine dökülerek orta sıcaklıktaki fırına verilir. Bu durumda yağ fazlası tavada kalacağı için daha hafif olur.