Kullanılacak malzeme (4 kişi İçin):
6 adet olgun trabzon
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sı,
4 dilim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],
1 bardak krem şantiy,
1 fincan pudra şekeri,
Yapımı: Kabuğunu soyup çekirdeklerini çıkardıktan sonra trabzon
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]sının etli kısmını dilimlere doğramalı ve dört kâseye eşit miktarda koymalı. Her kâsedekinin üstüne 1/4 fincan pudra şekeri serptikten sonra dörde bölünmüş bir dilim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yerleştirmeli. Pastacı şırıngasıyla sıkılarak krem şantiyle süsler yapmalı. Bu işler tamamlandıktan sonra kâseleri buzdolabına kaldırmalı ve en az bir saat orada tutmadan servis yapmamalı.