Termal sarma (yalova)
Malzemeler;
120 gr. iki parçaya bölünmüş biftek
50 gr. margarin
100 gr. kuru [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
30 gr. kültür [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı
2 gr. karabiber
Yeteri kadar tuz
YAPILIŞI
Biftekler ince bir şekilde dövülür. Soğan ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] margarin ile sote edilir. Tuz ve karabiber ilave edilir. Dövülmüş bifteklere birer kaşık ilave edilerek sarılır. Kürdan ile tutturulur. Teflon tavada margarin ile kızartılır. Çukur bir kaba alınıp et kızarttığımız tavada sosu yapılır. Kızartılan bifteklerin üzerine ilave edilerek bir taşım kaynatılır. Servis tabağına alınarak yanında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kroket, tereyağında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soslu spagetti ile servis edilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |