Miflöylü yalova kebabı (yalova)
Malzemeler;
20 gr. Kaşar
150 gr. kemiksiz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti
1 adet orta boy [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 diş [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 adet sivri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 adet taze [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
50 gr. soya sosu
2 adet defneyaprağı
60 gr. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hamuru
yeteri kadar tuz, kimyon, karabiber
YAPILIŞI
Kemiksiz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti jülyen doğranır. Teflon bir tavada yağsız sote edilir. Et suyu çekince tereyağı ilave edilir. Diğer malzemelerle ilave edilerek yavaş ateşte iyice demlendirilir. Milföy yuvarlak tabak biçiminde açılır, kıyısı kıvrılarak fırında pişirilir. Piştikten sonra servis tabağına alınarak sote yapılmış kebabımızı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ün içine koyarak üzerine kaşar serpilip servis edilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |