Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ocak 2011, 10:56   #3
Nur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sultan Şöyleydi Böyleydi

Türkiyede nekadar saçma olay varsa hem eleştırırız hemde ızlemekten yorumlamaktan gerı kalmayız .. bu aşkı memnudada boyleydi .. şimdı sülümandada öyle hem eleştırıyoruz hem ızlıyoruz.. aslında yaptığımız bune lahana turşusu bune pehriz oluyor. Tarihimiz bu şekilde de olsa ki olduğuna ınanmıyorum türkler ve müslümanlar kardeştır aile gibidir bir ailenin sırrını dışarı dışarı yansıtmasını hıc onaylamıyorum bi ata sözü vardır kol kırılır yel içinde kalır.. senelerce dünyanın fazlasından yerine hükmetmiş bi hükümdarlığı uçkur meraklısı halıne sokmak nekadar doğru .. Biz burdan bukadar çemkirsekte deişen bişey olmuycak ve hala izlemeye devam edicez .. ama ben osmanlı olarak düşünerek izlemıyorum fılmı benım fılme bakış acım 2 kadının 1 adama karşı hırs ve mücadelesi aslında nekadar saçma olduğunu bi gorseler adammı yokk yaaa sülüman yoksa hasan var
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan