konu zaman asımına ugramıs biraz hortlatalım uzun zamandır nete giremiyorum anlayacagınız biraz canım sıkıldı sizin icin ufak bi arastırma yaptım ve acilen de cıkmam lazım belki bi bilgi olur sizin icin chatnet.org sitesine girdim fakat gösterecegim screenler yabancı site oldugu icin konusmalarda yabancı dogal olarak ve dedikleri sudur k9 mirc tabanlı bir bottur yani özel olarak odası olan bi bot degil
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. o bahsetiginiz cok farklı bi konu düsünün bi odada sadece bi bot var cok mantıksız üstelikte kimse sohbet sunucusu icin özel olarak böyle bot istemez farsayarsak eger bi özel odasının olduguna dair buyrun görüntüler
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
herkese keyifli paylasımlar kalın saglıcakla umarım biraz da olsa anlamısınızdır özün lafın kısası sizde kendinize buna benzer bot olusturabilirsiniz her türlü tcl ve conflarda mevcut önce size ne lazımdır onu ögrenin derim mesela proxylerlemi basınız dertte proxy tcl yaratın ve artı proxy tclnin icinde var olan proxylist cekecegi adreside önemlidir saglam bi adres bulun güncel olarak tor da aynı sekilde versiyon finger koruması litmus koruması botnet koruması limit koruması noticeban excess flood reklam koruması spam/adwors daha sayamadıgım bir cok tcller mevcur zaten arastıran istedigini bulur ve istediginide yapabilir kolay gelsin bu ara da cıkmadan sunuda belirtim serkan kimse kurmaz diye bisey yok cünkü senin bu bahstegin mirc tabanlı olarak yapılmıs bir bot hava atmayada calısma arkadasım bisey biliyorsan ya paylasırsın yada susarsın bu sekilde ilgi cekmeye calısma kendi bazında tşk