Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Şubat 2011, 22:49   #2
CesuryureK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: /me /ame /amsg yasaklama

Sürekli bugünlerde kod sorunlarına dair kodlamalar talep etmektesiniz. Tabiki bu sizin en doğal hakkınız. Lakin bu bölümün amacı "bunu istiyorum yapabilirmisiniz" şeklinde değildir. Amacımız kodlamaya dair burdaki kişilere birşey kazandırmak, kodlarla haşır neşir hale getirmektir. Şuan istediğiniz şekilde "bunu yapabilirmisiniz, böyle birşey istiyorum" demeniz size kodlama adına bir kazanç sağlamayacaktır. Bu yüzden hergün bu şekilde birşey istemek yerine kodlama yapma gayreti içinde bulunmanız bizi mutlu edecektir. Sizin yazacağınız " Alias falanca { " sözü bile en azından bir gelişmedir. Sizin yazabileceğiniz kadarıyla yaptıklarınıza yol göstererek anlatarak gitmemiz, kısa sürede kendi ihtiyaclarınızdaki basit kodlamaları yapabileceğine olan inancımız sonsuzdur.
Bu konudaki fikrim sadece size yönelik değil bu şekilde davranan tüm sevgili kullanıcılarımız için geçerlidir. Lütfen kodlama adına tek bir adım atın, gerisini birlikte bir ekip olabilecek şekilde tamamlayalım. Burda sizin istediğinizi yazmak kısa zamanımı alacaktır. Ama size birşey kazandırıp daha uzun süre uğraşmak benim için daha önemlidir.
Hoşça paylaşımlar dilerim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan