Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2011, 21:05   #10
Asimavi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hıncal Uluç'un tartışmalara neden olan 'Defne Joy Foster' yazısı

Bu Kadar Güzel Bir Yorum Beklemiyordum Açıkcası Hıncal Uluçtan Ama Şahane Bir Yazı Olmuş Tebrik Ediyorum Kendisini.

Acımasızlıktan Bahsediliyor Konu Üzerinde Yorumlar Acımasız Deniyor.

Asıl Acımasız Olan 18 Aylık Bir Bebeği Evde Bırakıp Gece 3-4 lere Kadar Alkol Almak Hangi Acıma Duygusunu Depreştiriyor Sizde Ben Bunu Anlamış Değilim.

Evet Her İnsan Hata Yapabilir, Lakin Burada Küçük Bir Bebek ve Bir Aileden Bahsediyorsak Bunun Hatalık Bir Yanı Olacağı Kanısındada Değilim. Evinde Ölü Bulunduğu Erkekle İlişkisi Oldumu Olmadımı Bilmiyorum Bilmekte İstemiyorum Lakin Ben Erkek Olarak Gece Tanıştığım Birisinin Evinde Sabahlamayı Düşünecek Kadar Saçma Bir Düşünce İçerisine Girmedim.
Nitekim Ailesi Hiç bir Açıklama Yapmadı Lakin Biz Burada Bunları Konuşuyorsak Düşünün Artık Eşinin Neler Yaşadığını...

Üzücü Bir Olay , Sanat Dünyası Diye Adlandırılan Dünyada Sanattan Ziyade Bir Çok Kirli Çarşafın Kol Gezdiğini Görebiliyoruz. Bir O Kadar Üzücü Bir Olay da Toplumun Genç Kesimi Sanatçılığa Veya Bu Tarz Yaşayış Tarzına İmrenmekte. Onların Bu Rahat Tavırları Sanat Dünyasına Gösterilen Aşırı İlginin Odağında Olmanın Hazzını Yaşamak İsteyen Bir Çok Genç Arkadaşımızıda Hayatlarında Hata Yapmaya Zorlamakta...

Umarım Bu Tarz Olaylar Bir Daha Yaşanmaz...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan