Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Şubat 2011, 22:17   #21
Lilith
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hıncal Uluç'un tartışmalara neden olan 'Defne Joy Foster' yazısı

Disconnected Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu yorum yapanlarada bir çift lafım olacak ;

Arkadaşlar, Ankaranın bir semti var. O semtinde bir mahallesi var. O mahalleninde bir sokağı var. O sokaktada bir bina var. O binadada katlar var. O katlardan birisindede annesi Türk, babası Amerikalı bir kadın var. O kadın varya o kadın, bekar bir arkadaşıyla gece yarısı tek başlarına evde kalmışlar. Bak sen Allahın işine.

Çokmu şaşırtıcı geldi şimdi bu. ? Bunu böyle anlatmak var, birde insanları yerden yere vurmak var.

Dini açıdan düşünmekmi gerekiyor düşünelim ozaman.

Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in Ayıbları örtmekle ilgili , ölmüş insan kötüysede ölmüşün arkasından kötü konuşulmaması gerektiğiyle ilgili kaç hadisi şerif-i var.

Hiç olmadı Peygamber Efendimizin ümmeti olduğumuzu unutmadan bu konuda ölmüşün arkasından kötü konuşmayalım. Dini meshebi ırkı beni ilgilendirmez, yapmış olduğu yada onların aile gelenek görenekleride beni ilgilendirmez.

Ben gözümle gördüm mü ? O gördümü , şu gördümü, bu gördümü. ? Bu aynı zamanda iftirayada girer. Ne biliyoruz, belki gerçekten samimi dostlar, birlikte aynı evde olmak sohbet etmek çay içmek normal geliyordur.

Uzun lafın kısası, GÜNAHIDA KENDİNE, SEVABIDA KENDİNE.

Ölmüşün arkasından konuşmak, görmediğimiz hakkında yorum yapmakta günahtır. O merhuma eziyet ediyoruz şu anda bunuda bilelim.

Samet kimse varsayımsal bişey yapmıyor yada olmayan bişeyi olmuş gibi yansıtmıyor ki iftira olsun? Adam gayet dürüst ifadesinde anlattığı şeklini röportajındada anlatmış.Karşı fikre neden tahammülsüsüz anlayamıyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları