Malzemeler:
* 600 gr morina balığı filetosu
* 2 dilim tost ekmeği
* 1 soğan
* 3 yumurta sarısı
* 1 patates
* Tuz
* Karabiber
* Limon suyu
* 1 çorba kaşığı kıyılmış dereotu
* 2-3 kırmızı dolmalık biber
* 2 çorba kaşığı margarin
* 1 çorba kaşığı un
* 300 ml et suyu
* 200 gr süt kreması
* 200 gr pirinç
* 1 çorba kaşığı hardal
Hazırlanması:
* Filetoyu ayıklayıp kesin. Soğanı doğrayın. Ekmeği küçük küçük kesin. Patatesi rendeleyin.
* Balık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ekmek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yumurta sarısı ve patatesi soğanın yarısı ile karıştırın.
* Tuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
karabiber
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
limon suyu ve dereotu ile tatlandırıp 10 dakika bekletin.
* Pirinçle geleneksel tarife göre pilav hazırlayın.
* Biberi yıkayıp şeritler halinde kesin.
* Sos için 1 çorba kaşığı margarinle unu kavurun. 200 ml et suyu ve süt kreması ekleyip 10 dakika pişirin. Hardal
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tuz ve karabiber ekleyin.
* Artan soğan ve biberi yağda kavurun. Kalan et suyunu ekleyip pişirin.
* Balıklı karışımdan köfteler şekillendirip derin yapışmaz tavada kızartın.
* Köfteleri sos
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
pilav ve biberle servis yapın.
afiyet olsun