Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2011, 23:13   #18
cashmare
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: PROXY Koruması-2 :)

0x94 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] //999 diye ip mi var

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] //111 ney kardeş ip bile deil

bu durumda php kodlarında sorgulama yaparken like değilde = (eşittir) kullanmanı tavsiye ederim.yada Regex kontrolü

+ hangi rbl yada backlistten sorgulatıyorsun ?

kardeşim kodlar kendi php bilgimle yaptım herhangi bi rbl sistemi kullanıyorum..
proxy ipler günlük taze taze günün belirli saatlerinde güncelleniyor.. kendi sitemi kullanıyorum..
kendim ekletiyorum..
999 gibi bi ip var mı derken sorguyu yaptırırken. atıyorum eğer db de 12.999.13.11 die bi ip oldugunu düşünürseniz bu durumda 999 uda baz alıyor
ama bu sorun yaratmaz ki
çünki sizlerin sitenize giren ipler de sadece tek başına 3 harfli 999 die bi ip olmaz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

yani 4 bileşkeli 12.12.12.12 veya 3 bu şekilde ipler oldugundan sorun yaşamazsınız..

Ama yinede dedigin gibi olsun senimi kırayım

Konu cashmare tarafından (16 Şubat 2011 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan