Bak …aşkıma şahit ol…
Bir camın kırılışına verdim zerreciklerimi… Birde hayaline sarılıp Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. savruldum uzak coğrafyalara… sessizliğin ve yalnızlığın ucundayım… ne yana gitsem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. milleri uzatıyorum kendimle… Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Geceden kalma sorularla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. günaydınsız bir sabaha uyanıyorum .. Demir meridyenlerle çizilmiş penceremden Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
rastgele bir ışık sızıyor odama…Arsız bir sevekşin izdüşümü.. Kırık hıçkırıklarla kurşunlanmış uykumu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. asıp ranzama.geçiyorum aynanın karşısına..kavruk bir yüze bakıyorum Ne çok olmuş aynalara küseli… Soğuk ve sessiz taş parçalarının arasında Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
öğrenmediğim acılar biriktiriyorum yaşama dair… sevekşi hırpalanmış çocuk gibi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kapı arkalarında söyleniyorum kırılganlıklarımı… Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dar bir odada dönüyorum şimdi… sinirlerim ne kadar yoklasada ihanetin sınırlarını… zulamda hala tebessüm tozu var… Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“GÜL DESEN GÜLECEKTİM OYSA”… Esaretin zekşirleriyle bağlanmış cesaretimi sürüklüyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. gittiğim yerlere.. zekşirin şıkırtılı sesi hep aynı acıyan yerime vuruyor… Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gecenin yarısında Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. nakaratı sende kalmış bir ezgiyle düşüyorum yola… damağımda son sözlerinin kavurgan tadı ve yüreğimde derin bir burkulmayla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
mahçup uyuyan sularda akıyorum… Göğsümde çoğalan susuşlar biriktiriyorum… Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Suç benim… Birlikte içtiğimiz sigaraların dumanında boğuldum… Artık her sigara yakışım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sol göğsümde gıcırdayan berbat bir öksürük nöbetine dönüşüyor… Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Anladım… Öksürmekle sökülmeyeceksin ciğerimden… Bir sigara daha yakıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yanımda yatan ruhumu zehirleyerek… Dudağımdan çıkardığım duman halkalarına asıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
dönüş yollarımın darboğazlarını… Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Boğazlanıyorum günbe gün Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yorgun düşmüş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sana yenilen benliğimle Karantinaya alınmış Gülüşlerimi saklı-yorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kırık-dökük bir yaşamın zındanlarında… Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“OYSA GÜL DESEN Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. GÜLECEKTİM” Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Seni alıp götüren bir fırtınanın ertesiyim…içimde sağır bir zaman… Kör bir gece Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sedef’ten gölgeler döküyor avuçlarıma… Alaca kanatlı atlılar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ellerinde simsiyah güllerle geliyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yalnızlık merasimime.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sen yoksun başucumda.. Sıla ‘ya giden yollarım tutuk…bekleyen yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. dönüş günümün coşkusunu… O halde ben neyi bekliyorum öksüz çocuk gibi… Seni getirmez Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İstanbul lodosları… Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Zaten zındandayım ya ! Kilitledim kendimi sensizliğin zındanına… Mazgallarından bakıyorum şehrin meydanına.. Meydanda bir darağacı… Asmışlar darağacına özgürlüğümdeki “ben”i… Tutsaklığım ölmüyor …nerdesin ?… Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cesedim kendini intihar’a vurmuş Yunus şimdi… Gel teşhis et beni… Bak …aşkıma şahit ol… |