01 Mart 2011, 07:13
|
#15 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Sözyaşlarım ♥
Bunaldım. Dışarda yağmur var bide kasvetli bi hava iyice keyfimi kaçırdı.Açtım camı sonuna kadar içerde bol oksijen ama çok üşüdüm.. Biraz daha açık kalırsa kesin üşüteceğim Hayat güzel gezip tozuyoruz güzel keyifli bi yaşam sürmeme rağmen bi kaç aklıma takılan şey beni çok zorluyor.. Belki bu kadar takmamam lazım ama takıyorum napayım üzülüyorum da.Zaten değer vermemiş olsam umrumda dahi olmaz da işte söz geçmiyor.. Önceden içimi çok rahat dökebiliyordum nedendir bu içimdekilerin dışarı çıkmama isteği bakıyorum ekrana bönn bönn hiçbişey yazamıyorum dakikalardır.. Aşkın Nur Yengi'den güzel söylüyor ''Susma veda ederken biraz gül birşey söyle giderken gitme hemen gitme kal biraz dur daha erken'' eskiden ne dinlerdim nerden çıktı şimdi bu Pazar günü Ncity'de bi yavrucak beğendim bi cocer'dı kendisi gözkoydum da 3.alacağım köpek ya 0 numara bi köpek olacak yada Golden olacak aklımda çok şey varda anneme takılıyorum.. ''Kötü insanları tanıdığımdan beri hayvanları çok severim''.. Hani demiştin ya o zamanlar intikam için öyle yaptım şimdi neden hala öyle davranıyorsun bunu anlayamıyorum hala birilerinden intikam alıyosun sanırım...Neyse hoşcakal.. |
| |