Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Mart 2011, 12:54   #16
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sözyaşlarım ♥

Dünden bahsedeyim..

Sabah erkenden İzmit'e doktoruma gittik yapacaklarımızı konuştuk bide ameliyatımı 2'den 1'e düşürdük.. Tomografi çekilmem lazım ama neyse onu kısa zamanda halletmem lazım ki maks'ım hemen yapılsın.. Sonra çarşıya gittik annem Sakarya'ya gitmek için yanımdan ayrıldı bende arkadaşımla buluştum yemek yedik falan yolda Aybars'ı gördüm özlemişim :$ Sonra da Sakarya'ya döndüm.. Buğra'yla görüşcektikte dersi uzadı bende Yasin'le buluştum.Onunla diğer Yasin'in yanına gittik düğünü konuştuk bu arada eski sevgilimde geliyormuş düğüne çok eğlenceli olcak ah Gökhan ah Geyik yaptık baya biSonra Yasin'le kafeye gittik tavla falan oynadık.pSonra annem aradı meğer o Sakarya'ya gelmemiş kisözde dişçisine gelcekti İzmit'te takılı kalmış benide İzmit'te biliyo ya kalalım dediakşam geri İzmit'e gidicektimde üşendim.. Öyle karmaşıktı biraz çokta yorucu.. Aman şu ameliyat bitsinde başka bişey istemiyorum yarın kına gecesi var off ve ben hala düğünde ne giycem bilmiyorum bugün üşenmezsem çıkıp bişeyler bakacağım böyle işte.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan