03 Mart 2011, 14:27
|
#3 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: FαiячταŁε Gøηε Βαd ~
Ne zormuş seni beklemek
Ne zormuş bir bilsen...
Hep dua ediyorum aLLah'a
Seni bensiz ßenide de Sensiz ßırakmasın diye...
GüzeL günler getirsinLer seni ßana...
Seni Çok seviyorum Ömrüm..
Sevgiye oruÇluyum ezanım Sensin..
~~~~~~ Hani hep derdim ya
Kötü ßirşey olunca
ßunada eyvaLLah die
ßak yine diorum
Sen mutLu oL o ßana yeter
ßUNA DA EYVALLAH...
~~~~ Bana güLmeyi armağan ettin ama neReYe koydumm... ...BuLamıyoRmm...
~~~~~~ BENİM olduğum yerde senin gibisi çok ama senin olduğun yerde BENİM gibisi yok..
~~~~~~ Gökkuşαğı'м γσk aятık SσLdu яєηkLєriм Hєяkєz giттi Hєяşєγ biттi Şiмdi bıяαk beηi baηa KαγbσLduğuм γαLηızLığıмα...
~~~~~~ Hayat dinLe ßeni! Bırak Peşimi .. ben vazgeçtim ..
~~~~ Anlamını yitirmiş bir cümleyim ben Toparlanıyor yeni kelimeler Kime ait olduğunu bilmiyor Rüzgarlara bıraktığım deli kader
~~~~~~ Kırıldı düşler sözlerinde Bir çocuğun gözlerinde Öldürdüğün bir aşktı bu Sakladım çekmecemde *
~~~~~~ KayboLsam- sakLansam da ben İsimsiz sokakLardaa.... Unutsam tüm masaLLarı Karışsam meydanLara..
~~~~~~ géri sayıyorum ; üç - iki - bir - sıfır - éksi bir gittikçé soğuyor bu düş saydam artık gözlérim ki bu iyiyé işarét . ..
~~~~~~ bir vardı hiç yoktu ruhuma uçuşan kuşlar kondu açmayan kokusuz çiçeklerim soldu herşey birden yalan oldu yandı bitti kül oLdu..
~~~~~~ Bir adım atsan bana doğru Görüversen sonra beni Ne hali varsa yalnızlığın O da bunu görse bari!
~~~~~~ Yollar ayıRmışsa biLe bizi, KaLpLerimiz ayRıLmamaLıydı ßu Senin saDece bahanendi !!!
~~~~~~ Son giDişim bu Dönüşüm OLmayacak Aç Gözünü Seni bu KadaR Seven OLmayacak ..! Sen öqrettin Bana ağLamayı başıma yastık basıp hıçkırmayı !! Terketmekte senden gelen birşeydi.. bir zamanlar beni sevdiğini söylediqin qbi
Küf Kokuyor Caddeler Virajlarında Boğuluyorum Ağıtlar Kendi Kendini Yakıyor ! Kırılıp Dökülüyorum Yavaş Yavaş Toplama !
Belki simdi ben yolumda sersefilim her zaman ve artık anladım umutsuzum ne fark eder...! Ben yeminler ettim yine burdayım aklım kaldı cok uzaklardayım.. Özlemek yetmez anlar mısın, sensiz anlamsızım! 3 yanlışım 1 doğrumla çekti gitti. Bütün hikayem burda bitti. neden ölüyorsun anne? bak vakit doldu, sıram geldi... ah hayır sakın korkma bir tanem ölümde hayatın bir parçası, vakit varken tomucukları topla zaman hala uçup gidiyor ve bugün gülümseyen bu çiçek yarın ölüyor olabilir! Hayat acımasız hayat nankör,bizi ayıracak herşeyi yaptı. Lakin içimdeki seni bir türlü silemedi.
Bu gün ayrıyız belki sen başka kollarda ben başka yollarda ama kimseyi koyamadım yerine. Geçen günlerimizin hatırasını
her an her olayda bir kez daha yaşıyorum aşkımMm
. bakarım etrafıma .. önüme arkama.. sağıma soLuma.. yine aynı yerde.. aynı mutsuzLuk.. ve agLayan bu anLamsızLığı anLamaya çaLışan bi çocuk... ^^ÖLümm..^^Ayıkken geLme Kapıma..Dönerim ßeLki girdiğim yoLdan yine Cıkar ßiriLeri,DostLarım Tutar ßeni.Kafam güzeLken geL aL götür ‘ßeni’… Görmedi... Göremedi... görmek istemedi... Ve bugün kendime lanet yağdırdım ben zaman hep ilerdi ama ben hep yerimde saydım mutlu olmak gerçek insanları hakkı ben ve benim gibilerin değil
kısa zmanda içimdeki beni öldürcem !!.. içimdeki beni hep acılar buyüttü ne zaman mutlu olsam onlar peşimi bırakmadı benim 24 SaaT önceSi benimdin.. Şimdi eLin..! ßazen Tek Çare bi MasaLa inanMaKtır..! öpüşün ayRıLık Çagırıyor SevgiLim,, bitMesin bu AŞk,, Çekme DudakLarını dudakLarımdan..! mutSuzken poLLyanna Oynadım Hep ßen.. |
| |