20 Mart 2011, 17:41
|
#5 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Ruj'un imza arşivi.
Ben bircok şeyden vazgecmiştim ,peki Sen.. - Özümden vazgecmeye Değermiydin ? Bir günden benden şikayet etttiğin ne varsa özleyeceksin Unuttuğun yalanlara benzemeyecek hep yanında götüreceksin , Kalbimi kırdın tebessüm ettin birşey demedim Kalbim senindi sen kendi parçanı yok ettin .. ... Benim değilsin ama bana rağmen hala benimlesin Ne kadar cesaretlisin ! # // .. Canımı acıtıyorum! Dağınık beynimde kelimelerimi böyle düzenliyorum # ... hiç biriniz benim sizin için düsündüklerimi !! benim için düsünmediniz # Şimdi gidebilirsin, bu hayatın seni unutmadıkça tadı yok.Özlemezken bile bu gece seni yazmaktan kalbim parmak uçlarımda atıyor. Nokta koyduktan sonra 'belki' demek umut değil çaresizliktir Aşk; Ayyaş bedenlerin beyninde çırılçıplak bir meyhanedir artık. Özledim dersin şaraptan k a n damlar.. # - ŞimĐi ` ayrı hikayeLerin ´ a y r ı cümLeLerinĐe..ayrı _sevĐaLarı ~ _ Taşıyoruz `anLam Điye..nesNe acı ´ , yükLem ayrıLık ´..Sen ihaneTe eş anLam , ben [kenĐi ] cümLesinĐe kayboLmuş..gizLi özne...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] parçaları birleştirdiğimde ortaya çıkan yalanlara gülüyorum şimdi . . beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu evrenin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] deme şeklidir Aşk hüzün gece uzun. Ne yana dönsem yüzün.. “ Ben sana hayat dedim / Kendini öldürmene izin veremem” Sevipte söyleyememek Bana çok koydu.. - Gelen gideni aratıyor mu bilinmez ama , kalanın gelenlerin anasını ağlattığı aşikar ~ |
| |