Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2011, 01:03   #8
DeLiKaNLi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: nick saldırı

ShaKa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
1. bopm'la ugrasma diyorsun ama yapilan saldiri proxy saldirisi
2. antirandom kurdugu zaman Guest12312 gibi nicklerde giremiyecek vs vs
3. Nicklerin kanalda degilde statusde de değişiyor ola bilir +N kullanıcının zararina olur.

Yapa Biliceklerin Sunlar;

1. Bopm Kurarsın
2. Girişte 7. Saniye Bekletcek Modulu Kurarsın

Bu Sayede Sunucumuza Giren Proxy 'ler User'lara Yansımadan Sunucudan Uzaklastirilmiş olur.
bopm kurulumu ve conf'u forumda mevcut. %90 çözüm getirecekdir sorununa Conf için yardımcı ola bilirim...

Daha onceden dedigim gibi ben sahsen denedim bopm ve calismior ise yaramior bu kendi sahsi fikrim. Bende proxy oldugunu bildigim icin baska yontem uygulamasini onederdim zaten. Tabikide denesin calisiorsa user kaybettirmicek sekilde onu kullansin keyfi bilir ben illa bunu sunu yap demiorum bunu deniyebilirsin istersen diorum. Ve anti random bi kismini keser gorecegi gibi. Her zaman +N moduna alsin dedigim satiri bulabilir misin?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Saldiri aninda +N alir sonra acar. Isterse ufak bi mirc kodu yazilir bu kadar basit.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan