Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Mart 2011, 07:08   #1
Çevrimdışı
Sevda
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Libya'da Kimyasal Tehdit




Libya'da Kimyasal Tehdit


Libya Lideri Muammer Kaddafi'nin Memleketi Sirte'de 10 Ton Hardal Gazı Olabileceği Gündemde.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Amerikan Washington Post gazetesi, Libya lideri Muammer Kaddafi'nin memleketi Sirte'de 10 ton hardal gazı olabileceği iddiasını gündeme getirdi. Gazete, Batılı casus uçaklarının Sirte'nin güneyinde Kaddafi rejimi tarafından "küçük bir garajda" depolanmış olduğuna inanılan 10 tonluk hardal gazı için uçuş yaptıklarını belirtti.


TALİBAN SALDIRILARI KINADI
Öte yandan Libya'ya Düzenlenen Askeri Harekatla İlgili Bir Açıklama Yayınlayan Taliban, Saldırıları Kınadı.
Açıklamada operasyonun "Batılı güçlerin Libya'nın içişlerine siyasi nedenli ve çirkin bir müdahalesi ve bir macerası" olduğu kaydedildi.
Açıklamada "İslam karşıtı ve kolonici" güçlerin Libya'da akan kan için bir çözüm istemedikleri; aksine Libya'yı zayıflatmayı ve "doğrudan işgalle" petrolünü almayı planladıkları savunuldu.
Taliban, İslam dünyasındaki liderlere ve Müslümanlara tepkisiz kalmamaları ve Libya'ya "özgürce çırpınması ve kendisini yabancı sömürgecilerin dokunuşlarından kendisini korumasına" yardım etmeleri çağrısında bulundu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

(Cihan Haber Ajansı) 20.03.2011 15:30


Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan