Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2011, 22:37   #14
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: AKP Niçin Kazanmalı

Alıntı:
Konudaki ilk mesajda paylaşılan mesaj Cumhuriyet gazetesi yazarına ait bir mesaj ve gazeteyi muhalefet yanlısı veya direkt iktidar karşıtı gördüğünüz için "Cumhuriyet gazetesi yazarıymış ne beklenebilirki?" gibi bir cevap vermiştiniz. Şimdi bana AKP yanlısı bir gazeteden yazılar gösteriyorsunuz. Bakmaka bile gerek duymuyorum, zaman gazetesi işte ne beklenebilirki? AKP'yi mi kötüleyecek. (Yaşım 26 bu arada)

Bunu yazacagın daha linki kopyaladıgım anda aklıma gelmişti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Not düşecektim ancak aşırı önyargılı bir insan olmadıgını varsaydıgımdan not düşmedim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Haberi yapan gazete Zaman gazetesi olabilir ancak haberdeki istatistiki bilgileri saglayan kurum Zaman gazetesi değil TUİK'tir (Türkiye İstatistik Kurumu). Hani bu konuda Albert Einstein'in o ön yargı ile alakalı meşhur sözü aklıma gelmiyor değil. Neyse sonuç olarak TUİK'in açıkladıgı rakamlarla sizin ve Bekir Çoşkunun söyledigi rakamlar birbirini tutmuyor yani İşsizlik artmıyor aksine azalıyor.

Konu glu tarafından (24 Mart 2011 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver