Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Nisan 2011, 19:50   #6
YaRGuCi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Delay Join TCL v1.0 - Eggdrop TCL

CLubber Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bunun neresi edit ?

Yorum Yazıyor Olmak İçin Yorum Yazmayın.

Kendi Yazdığım Bir TCL, Başkasının Yaptığı Değil.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
set cekmethod "SAJOIN" bind raw * notice snotice:connect proc snotice:connect {from keyword text} { global cekmethod zaman_araligi if {[string match -nocase "*client connecting*" $text]} { set nick [lindex $text 9] utimer 10[list puthelp "$cekmethod $nick #Oyun,#Kelime,#Yarisma,#OXM,#Radyo,#AlemTR,#GeyikTR"] } } # Ident ve realname'de degistirelecek olan reklam icerikli kelimeler. set delayj(reid) { "*mynet*" "*zurna*" "*kelebek*" "*ayna*" "*klavye*" "*canavar*" "*admin*" "*oper*" "*ircop*" "*serv" "*service*" "*servis*" "*http*" "*
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sunucunuzun ident'ini belirtiniz.
set delayj(ident) "GeyikTR" # Sunucunuzun realname'sini belirtiniz. set delayj(realn) "GeyikTR Sohbet Kullanıcısı" # Giris'te gosterilecek olan mesaj'i belirtiniz. set delayj(cnmsg) "*** Guvenlik taramalarindan geciyorsunuz. 7 saniye icinde kanallara aktarilacaksiniz, lutfen sabirli olunuz." # Giris'te ki uyari mesaj'i nasil iletilsin ? # "PRIVMSG" veya "NOTICE" set delayj(cmetd) "NOTICE" # Ident ve Realname'de reklam tespit edildiginde uyari olarak gosterilecek mesajlari belirtiniz. set delayj(idmsg) "*** \002IDENT\002'inizde reklam icerikli kelime(ler) tespit edildigi icin degistirilmistir." set delayj(rnmsg) "*** \002REALNAME\002'nizde reklam icerikli kelime(ler) tespit edildigi icin degistirilmistir." # Ident ve Realname reklam uyari mesaj'i nasil iletilsin ? # "PRIVMSG" veya "NOTICE" set delayj(irmtd) "NOTICE"

ne farkı var senin verdigin sajoin işlemiyle diger tcl sajoin islemlerinin acıklayabilirmisin ? encodelerle ufaktan bi oynama yapmıssın, farklı bisey var mı ? dedim mi calmıssın; güzel edit dedim. altını cizim buda benim editim desem.. neyse kolay gelsin... tbk etsende ne fayda irdelesende hersey ortada, kolay gelsin

Konu YaRGuCi tarafından (12 Nisan 2011 Saat 19:36 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları