KOZMİK TÜYOLAR
24 Nisan Pazar
Bugün Güneş’in günü
Güneş Boğa Burcunda
Ay Oğlak Burcunda Boşlukta
Akşam 20:00′den sonra Ay Kova Burcunda
Günün Planet Saatleri Tablosu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bugün Güneş ‘in günü ve, Deniz kıyısında bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır.
Güneş onu yakıp kavurur.
O da Tanrı’ya yakarır keşke güneş olsaydım diye.
“Ol” der Tanrı. Güneş oluverir. Fakat bulutlar gelir örter güneşi, hükmü kalmaz. Bulut olmak ister. “Ol” der Tanrı. Bulut olur. Rüzgar alır götürür bulutu, rüzgarın oyuncağı olur. Rüzgar olmak ister bu kez. Ona da “Ol” der Tanrı. Rüzgar her yere egemen olur, fırtına olur, kasırga olur. Herşey karşısında eğilir. Tam keyfi yerindeyken koca bir kayaya rastlar. Oradan eser, buradan eser, kaya bana mısın demez! Bildiniz… Tanrı kaya olmasına da izin verir. Dimdik ve güçlü durmaktadır artık dünyaya karşı… Sırtında bir acı ile uyanır… Bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır… ‘KADERİNİ SEV, BELKİ SENİNKİ EN İYİSİDİR…’ NİETZSCHE…))))
Tam güneşin gününde güneş gibi olun ısıtın çevrenizi ve sevdiklerinizi. Takılmayın, kurmayın, hiç hesap yapmayın, kendinizi üzüp yormayın.
Doğaya çıkın, yalnız kalmayın, nefes alın bol bol, yaşamın ve hayatın tadına varın bugün.
Ayın boşluğunda boş boş kendiniz salmış umutsuz ve amaçsız dolaşmayın.
Ama yeni bir şeylere başlamak, yeni kararlar almak için de acele etmeyin.
Günün Tarot kartı TEMPERANCE durum ne olursa olsun uygun olanı yapma anlamındadır. “Ölçülülük” veya ´Ilımlılık” kelimesi Latince ´de karıştırma veya uygun olarak birleştirme anlamına gelen “temperare”den kaynaklanır. Genelde, bunun anlamı hiçbir şey yapmama demektir.
Dün yazmıştım ya hani 17 saat kadar boşlukta kalacak Ay diye. İşte o boşluğun yaratacağı duygusal boşluğu gidermek için bugünü kendinize ayırarak ve sevginizi paylaşarak geçirin. Bunu yürekten diliyorum.
Bu sabah acele etmeniz anlamsız,Eski işlerinizi tamamlamanız yararlıdır ve gazetelerinizi okurken, iyi bir kahvaltının zevkini çıkarın.
Venüs dünden beri aktif hale geldi. Venüs’ün Uranüs’le olan beraberliği ilişkilerde gerilimli bir hava yarattı. Allahtan Venüs ün Chironla birlikteliği de huzur verici ve eski yaraları iyileştiricidir. Güneş’in gününde Güneş, Chiron’a 60 derecelik destek açısı yaparak son söylenenleri destekler.
Önümüzdeki bir haftalık sürede yaşadığınız olaylar ve karşınıza çıkan kişilere dikkat edin. Yaşam yolunuzun belli bir alanında yolunuzu aydınlatacak ve size destek olacak kişiler hayatınıza girebilir.
Yarın 03.46 4°Kova Burcunda Son Dördün Fazı; biraz durup geçmişe göz atma ve dinlenme zamanı şimdi. neredeyse tüm ay boyunca bir çok gecikme aksaklıktan dolayı sıkılan canınızı güzel ve yeni gelişmeler Kovaya geçecek Ay’ın da desteği ile düzeltecek duruma geliyor.
Ama siz yine de acele etmeyin ve biraz nefes alın. Önünüzdeki bir hafta, Nisan ayı boyunca yaralanmış ilişkilerinizi düzeltmek istiyorsanız Güneş’in Chiron’a olan sekstil açısı size yardımcı olacaktır.