29 Nisan 2011, 16:22
|
#3 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Dost'um.. Seni çok seviyorum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Neşeliyken tam neşelidir, mutsuzken ya da kızgınken kapalı kutu gibidir. Ama ben o kutuyu her defasında açmayı bilirim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (Üzdün beni ama.. Anladın sen.) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Daha tanışmadık ama fikir alışverişinde mutlaka bulunmalıyız bazı konularda, anladın sen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Dikkatimi çekti (
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) çok yapıyor :p İyi, neşeli biri bence. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Senden söz edecekken bu smileyi yapmadan olmaz. Herkese karşı iyi niyetli.. Çok sevilir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Dün beni ektin sen, kızgınım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. dicem ama kırılmam, kırılamam, çok severim. Tebessüm ettiren o mesajına da bayıldım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Şu forumdaki aklı başındaki, yapmacık olmayan birkaç bayandan biri. Çok severim.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanışmıyoruz.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Bana kızgın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. En kısa zamanda acilen barışmalıyız, (özür dilemeni bekliyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) İnatçı seni. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ne demişler bak fazla naz aşık usandırır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. çok severim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Severim.. İlker'in yeri ayrıdır. Kızdırılmadığı sürece, kimseye zararı da olmaz.
Konu Hayal tarafından (30 Nisan 2011 Saat 19:18 ) değiştirilmiştir.
|
| |