06 Mayıs 2011, 15:12
|
#4 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Selam..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. aLdiAnA'nın dediği gibi tanıtım yapmak zorundasın Emre. Kurallar böyle ruhdaşım.
----------
| Myheart Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Peki Ruhdaşım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Adım: Emre Yaş: Fi Tarihinde Kalmayım. Memleketim: Bekarım Aklım Nerde Eserse Ordayım. HobiLerim:Pirana beslemek. Gece MezarLıkta oturmak. Mesleğim: Asıl meslek Elektronik. Lakin Çiçekçiliği daha çok seviyorum. Şu an Kaldırım Mühendisliği ile meşgulüm. Takıldığım Sunucular: Halka açık her yer dalıp bakıp çıkıyorum. Fobilerim: Kalabalıktan korkarım. O yüzden yalnızlığı seçerim. Burcum: Koç. Öküz gibiyimdir yalan yok.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sevdiğim Şeyler: Pişmanlıklarım ve Hatalarım. Geri dönüşümü sert olup aklımı başıma getirdiği için. Sevmediğim Şeyler: Bir kız görünce kırılan tipler. Sakız çiğneyenler..
Memnun oldum. (:
| ahahahahahah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )) Hoşgeldin Ruhdasım sefalar getirdin, yamacımdan ayrılma tabi. |
| |