Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2011, 20:17   #5
Süslü Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mutlu yıllar ''Narsist''im..

Ilker ; Ben morukluyorumda sizler yerinizdemi sayiyorsunuz sanki.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ohoo emekliligi yasimi doldurmadan aldim zaten.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Iyi dileklerin icinde ayrica tesekkürler.

pyracantha ; Yavrum.. Su yazdigin 3-5 (üj -bej
) satirin anlami benim icin o kadar cokki.Simdi bunlara hitaben yazmaya baslarsam sabah olur.Bendeki yerini bildigine inanarak susuyorum
Cokca seviliyorsun unutma ;*

Diger canlar ve de arkadaslar ; Bu yastan sonra benim icin 24 mayisin , diger günlerden bir farki olmadigi halde yazdiginiz güzellikler beni duygulandirmadi desem yalan demis olurum.Tekrar ve tekrar tesekkür ediyorum sizlere , iyiki tanimisim sizleri.Arkadaslar,dostlar en azindan "selamlastigimiz" insanlar bu günü unutmayip iki kelime yazdiklari icin benim icin cidden bir kez daha degerlendiler...Bugünlerde belli oluyor , insanlarin gözden uzak ama gönülden irak olmadiklari.Hatirlayip , tebrik eden de , hatirlamayanlarin da canlari sagolsun

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan