Cevap: Ve Artık Gitme Vakti..
| Nocturnal Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Vatani Görevimi Yapmak İçin Yarın 11:00 Uçağı İle Antalya'ya Uçuyorum, Ordan Karayoluyla Burdur'a Geçeceğim.. Güzel Günler Geçirdim Burada. Umarım Döndüğümde Aynı Bıraktığım Gibi Bulurum Burayı.. Benim Kimseye Karşı Bir Kırıganlığım Yok. Eğer ki Bi Yanlışım Olduysa Sizlere Karşı Binlerce kez Özür Dilerim. Sizi Çok Özleyeceğim İF Ailesi Sağlıcakla Kalın... Tertip Edildiğim Eğitim Birliği; 3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58'İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI/ BURDUR MERKEZ |
kardeşim hayırlısı ile gidip gel 28 gün acemi zaten keyfine bak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Dua et 3'ÜNCÜ P.EĞT.TUG. Isparta ya düşmedin yoksa 75 gün düdük anladın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Tugaya bağlı alaya düştün rahat yer Ulaştırma ))
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ÇALIŞAN; Hata Yapar ÇALIŞMAYAN; Dedikodu Yapar ASİL İNSAN; İdare Eder ACİZ İNSAN; Şikâyet Eder BASİT İNSAN; İftira eder DÜRÜST İNSAN; Sabreder...
Konu Syst3m tarafından (25 Mayıs 2011 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.
|