|
Lady Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Erennn Vedaları hiç sevmem biliyormusun. Hele ki bu değer verdiğim arkadaşım ise. Seni burada görmek güzeldi. İnsanlığına diyecek laf yok iyi ki tanıdım. Burdan ayrılıyor olman sude'yi hayatından çıkarman anlamına gelmiyor biliyorsun umarım. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Msn'de görüşürüz. Allaha emanet ol. Gelirsen her zaman bekleriz. Gavura kızıp oruç bozulmaz hesabı yani. Biraz düşün, yine bizlerle olman dileğiyle. |
Alah Rzı olsun Canım benım Cansın.
Lakın sunu söyleyim. ben buraya sohbet etmek için dostlarım için geldigimi sen biliyosun benım aileme hakaret ediliyorsa. ve ben buna laf diyorsam Ve sonuc olarak. benı haksız buluyolarsa kımse kusura bakmasın. ben giderim.
Teşekkür ederim yorumun ve güzel dilerklerin için